Стати партнером

Пропонуємо різноманітні форми співробітництва: дизайнерам, архітекторам, проектувальникам, дистриб'юторам, дилерам, торговим представникам, магазинам, виробникам робіт!

 

Кожному з Вас ми пропонуємо індивідуальні умови роботи з нами!

Замовте зворотній дзвінок

Заповніть контактну форму, наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом та відповість на всі запитання

(044) 334 45 04Порізка та виробництво
(044) 334 45 05Відділ продажу
Київ, вул. Медова 5
Новини
ІТУМ Є ЕКСКЛЮЗИВНИМ ДИСТРИБ'ЮТОРОМ ISOMAT В УКРАЇНІ!

ISOMAT — це грецька багатонаціональна компанія, яка спеціалізується на розробці та виробництві будівельної хімії, розчинів і фарб. Понад 40 років ISOMAT створює історію якості, надійності, глибоких знань та постійного зростання бізнесу. Має три виробничі підрозділи, один у материнській компанії в Греції та два у Румунії та Сербії. Крім того, вона має 5 комерційних дочірніх компаній та експортує продукцію в понад 80 країн світу.

Компанія ISOMAT розробила інтегровані рішення як для великих, так і для малих будівельних проектів завдяки своєму широкому портфоліо з більш ніж 350 високоякісних продуктів, які відносяться до наступних 8 категорій продукції:

- Гідроізоляція

- Зовнішня теплоізоляція

- Фарби та захист поверхонь

- Монтаж плитки та натурального каменю

- Бетонні домішки та ремонтні матеріали

- Цегляна кладка та ремонт

- Промислові підлоги

- Мікроцементні покриття та декоративні підлоги

Відданий безперервній розробці нових, інноваційних, зручних для користувача та навколишнього середовища продуктів, ISOMAT володіє своїм науково-дослідним відділом, що складається з 7 хімічних лабораторій і 3 лабораторій контролю якості (у Греції та 2 дочірніх компаніях у Сербії та Румунії), укомплектованих висококваліфікованими спеціалістами. Місія експертів полягає в постійній оптимізації існуючих продуктів і розробці ряду нових продуктів щороку в ногу з постійно зростаючими потребами ринку та технологічним прогресом у будівельній галузі.

Бренд ISOMAT асоціюється з високою якістю та надійністю на кожному рівні. Він має власну міцну ідентичність, яка є динамічною, гнучкою та тою, що постійно розвивається.

ISOMAT має характер, який відрізняє його від інших брендів у будівельній галузі. Це бренд із сучасним світоглядом і схильністю до інновацій, але не відмовляючись від традиційних цінностей.

Продукти торгової марки ISOMAT обираються через їхню високу якість, простоту у використанні, та ідеальний результат з точки зору захисту та естетичної привабливості.

Крім усього іншого, Бренд ISOMAT зумів стати синонімом НАДІЙНОСТІ в очах споживачів і професіоналів завдяки корпоративній культурі та вузькоспеціалізованому персоналу, який стоїть за кожним процесом, спрямованим на розробку, виробництво та продаж продукції ISOMAT.