Стати партнером

Пропонуємо різноманітні форми співробітництва: дизайнерам, архітекторам, проектувальникам, дистриб'юторам, дилерам, торговим представникам, магазинам, виробникам робіт!

 

Кожному з Вас ми пропонуємо індивідуальні умови роботи з нами!

Замовте зворотній дзвінок

Заповніть контактну форму, наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом та відповість на всі запитання

(044) 334 45 04Порізка та виробництво
(044) 334 45 05Відділ продажу
Київ, вул. Медова 5
Новини
ІТУМ - офіційно ексклюзивний дистрибʼютор SAPIENSTONE в Україні!

Що таке SapienStone?SapienStone - це бренд Iris Ceramica Group, що спеціалізується на виробництві великоформатного керамограніту розміром 12 і 20 мм;

Високоефективний матеріал, а також постійні естетичні дослідження є відмінними рисами поверхонь SapienStone, які можуть бути використані для створення стільниць для житлових приміщень, а також для закладів громадського харчування та готелів.

Видатні технічні якості стільниць SapienStone (які виготовляються з ретельно відібраної сировини та завдяки досвіду команди розробників продукції групи) забезпечують довговічність продукту, який витримує випробування часом і є стійким до всіх видів пошкоджень і зносу, які часто трапляються на кухні, таких як удари, подряпини і потертості, а також спричинені вогнем, морозом або тепловим ударом.

ЦІННОСТІПостійна прихильність до досліджень і розробок створює основу для творчого процесу, в якому ідеї та досвід об'єднуються разом, відкриваючи нові горизонти для керамограніту.

Передові технології, що застосовуються у виробничих системах Групи, лежать в основі дуже складного процесу: ідеї та інтуїції досягають кульмінації в промисловому виробництві матеріалів, які є чудовими не тільки з точки зору експлуатаційних характеристик, але й з естетичної точки зору.

На додаток до всього цього, сталий розвиток є стратегічною цінністю для Iris Ceramica Group, яка завжди прагнула захищати навколишнє середовище, дотримуватися законодавчих вимог і запобігати забрудненню повітря, постійно ставлячи перед собою нові і все більш амбітні цілі.

МАТЕРІАЛИ ЗІ СВІТУ SAPIENSTONE

SapienStone прикрасить вашу кухню широким спектром кольорів, що помітно відрізняється від інших продуктів: SapienStone - це суцільний матеріал з прожилками, що створює реалістичний ефект, який ніколи раніше не досягався з іншими подібними продуктами.