Стати партнером

Пропонуємо різноманітні форми співробітництва: дизайнерам, архітекторам, проектувальникам, дистриб'юторам, дилерам, торговим представникам, магазинам, виробникам робіт!

 

Кожному з Вас ми пропонуємо індивідуальні умови роботи з нами!

Замовте зворотній дзвінок

Заповніть контактну форму, наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом та відповість на всі запитання

(044) 334 45 04Порізка та виробництво
(044) 334 45 05Відділ продажу
Київ, вул. Медова 5
Новини
ISOMAT разом з ITUM вперше на KyivBuild Ukraine 2024

ISOMAT у співпраці зі своїм ексклюзивним дистриб'ютором в Україні, компанією ITUM, вперше бере участь у виставці KyivBuild Ukraine 2024, яка відбудеться 14-16 лютого в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) в Києві, Україна.

Команди експертів ISOMAT та ITUM будуть працювати в павільйоні № 3, на стенді 56, для того, щоб ознайомити відвідувачів виставки з інтегрованими системними рішеннями, майстерно розробленими компаніями для задоволення поточних потреб будівельної галузі та тенденцій в усьому світі.

Під час цього плідного 3-денного заходу відвідувачі матимуть можливість дізнатися все про різноманітні сфери застосування та переваги систем зелених покрівель, інноваційних поліуретанових систем для гідроізоляції та підлогових покриттів ISOMAT PU SYSTEMS, передових систем гідроізоляції та покриттів на основі полімочевини гарячого та холодного нанесення, кристалічних гідроізоляційних продуктів для підвалів та резервуарів, а також високоефективних підлогових покриттів для промислових приміщень, автостоянок та харчових виробництв.

На додаток до цього відвідувачі отримають можливість ознайомитися з інтегрованими декоративними системами ISOMAT, включаючи повний спектр мікроцементних і акрилових декоративних покриттів для підлоги, стін і вбудованих меблів, Stone Carpet з натуральним кольоровим камінням, Terrazzo, що відроджує вінтажну естетику з сучасними нотами, приголомшливий Flake Flooring, а також нові комплексні системи для басейнів - Sand Carpet і Pool Flake Coating.

KyivBuild фокусується на представленні повного спектру матеріалів, обладнання, технологій та послуг від ідеї архітектора до реалізації проекту. Об'єднуючи понад 150 учасників та залучаючи понад 7 000 відвідувачів щороку, ця подія стала ідеальним місцем для налагодження цінних ділових контактів, плідного партнерства та бізнес-інновацій.

Години роботи
Ср. 14 - Пт. 15 лютого: 10.00 - 18.00
Пт. 16 лютого: 10.00 -16.00
Міжнародний виставковий центр (МВЦ), Київ
Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт виставки: https://kyivbuild.com.ua/en